Zwaluwen 1 – DKB 1

WE HEBBEN GEWONNEN!!!!!!

De basis van deze overwinning is vorige week gelegd in het Beren-restaurant in Dordrecht na de verloren wedstrijd tegen de nummer 1. Daar hebben we Tobias Noppen geleerd hoe hij spare-ribs moet eten. Eerst at hij maar kleine stukjes vlees van de botjes, maar na enkele instructies was er geen vlees meer te vinden en at hij alles op. Die avond is Tobias een echte kerel geworden.  Dat was afgelopen zondag te merken. We stonden met 2-9 achter toen Tobias in gebracht werd. En toen begon ineens iedereen te scoren en er in te geloven. En kwamen we er met zijn allen achter dat we best wel kunnen korfballen,  dit resulteerde in een 7-10 ruststand.

We kwamen de tweede helft nog met 7-11 achter maar na een tactisch zeer sterke zet van coach Harald Voogd, was er voor voor DKB geen houden meer aan. En stonden we 2 min. Voor tijd met 19-17 voor. Helaas hebben wij het nog onnodig spannend gemaakt en kwam DKB in de laatste minuut nog op gelijke hoogte. Maar de goden waren ons gunstig gezind en we kregen de twee punten die we verdiend hadden. Eindstand 20-19.

Wij willen het massaal toegestroomde publiek bedanken voor hun steun. We hebben samen een geweldige middag beleefd. Hopelijk zijn jullie allemaal weer aanwezig bij onze volgende thuiswedstrijd. Dit zal in de zaal zijn en exacte data zijn nog niet bekend.

Tot dan,

Een blije korfballer uit Zwaluwen 1