Bardienstrooster Zaal

Het zaalseizoen komt er weer aan en dat betekent dat er weer een nieuw barrooster is gemaakt. We hebben dit jaar wedstijden in Heerenmäten en in Lentenmorgen.  Hierdoor hoeven we maar de helft van de wedstrijden te bemannen. Als barpersoneel ben je verantwoordelijk voor het bemannen van de bar tijdens de wedstrijden.

Ben je als eerste/enige ingedeeld die dag dan kan je de sleutels, de kas en het pinautomaat ophalen bij Huub ten bras. Ben je als laatst die dag moet je de kantine afsluiten en de spullen (sleutels, de kas en pinautomaat) terug brengen naar Huub ten bras. Mocht je een andere tijd de spullen op willen halen of weg willen brengen neem even contact op met Huub.

Huub ten bras
Meulenkamp 13, Zevenaar
06-20687994

Ik heb de thuiswedstrijden van de jeugd verdeelt over de verschillende families. Je bent ingedeeld tijdens de wedstrijd van je eigen kind. Mocht je dit niet fijn vinden neem even contact op met de familie voor of na jou wellicht kan je ruilen. Kan je helemaal niet, zou je dan zelf willen ruilen. En het aan mij door willen geven? Alvast bedankt.

Tijdens de wedstrijden van de senioren zijn de het spelende team verantwoordelijk, mits niet anders staan vermeld. Tijdens de wedstrijd kan je, als er niemand, staat de kantine op slot doen mits dat nodig is.

Voor het veldseizoen en daarna wordt nog een roosteraar gezocht. Lijkt je dat leuk? Neem dan contact op met bram@dezwaluwen.nl.

Klik hier om het schema te bekijken.

Bram Wolbrink
Bestuur